Selecteer een pagina

Over Kelly

[gva_block_heading title=”Over mij” style=”style-2″ align=”align-left”]

Wat het getal op de weegschaal zegt over jouw gezondheid, zegt het getal op jouw zakelijke bankrekening over de gezondheid van jouw bedrijf.

En jij hebt een geweldige missie en maakt daarmee dagelijks het verschil in de levens van anderen!

En omdat ik dit 100% support ben ik er om met jouw inzicht, rust en winst te organiseren binnen jouw bedrijf. Een ware transformatie in jouw geldsituatie.

Zelf heb ik de transformatie gemaakt van accountant naar winstcoach. Ik ben ontzettend dankbaar voor al mijn ervaring als accountant en belastingadviseur. En deze combinatie met mijn opleiding tot transformatiecoach en Profit First Professional maken mij een uniek mens. Ik kan jou in het hier en nu laten ervaren wat gezond ondernemen is.

Ik vind het zo heerlijk om vanuit de feiten en de cijfers met jou echt next level te gaan. En omdat ik geloof dat je alleen met winst in de positieve flow blijft om te werken aan jouw missie.

Ik heb dertien jaar ervaring opgedaan als Accountant in het midden- en kleinbedrijf. Ik ben mijn carrière gestart bij PwC. Ik heb meerdere bazen gehad in de accountancy en in het bedrijfsleven. Ik heb veel ondernemers ontmoet, bij de ene klotste het geld tegen de plinten de ander ging failliet.

In 2015, het jaar dat ik dertig was geworden, hebben zich een aantal gebeurtenissen voor gedaan in zowel mijn loopbaan als privé, waardoor ik me ging verdiepen in thema’s als geluk, succes en liefde.

Na een geweldige zoektocht met veel vallen en opstaan ben ik nu baas over mijn eigen leven. En leef ik mijn ware potentieel.

Mijn grootste les hierin is: dat je mag vertrouwen op je eigen wijsheid (of op je eigenwijsheid) en hoppa gewoon doen!

En ik stel de juiste vragen. Dan zeg ik, goh oma Kelly van 95 jaar, wat wil jij hebben ervaren, hebben gehad en zijn geweest?

Dit brengt me iedere keer terug op de vrijheid en blijheid die ik als mens wil ervaren en mezelf ook ten diepste gun. Vanuit deze sprongen op mijn eigen tijdlijn is ook mijn ondernemerschap en mijn bedrijf Tijd voor Winst ontstaan.

Als ik niet voor de groep aan het coachen ben of met mijn neus in de cijfers zit… Dan ben ik aan het dansen, zingen en springen. Met manlief en onze dochter van 5 jaar. Maar dat doe ik ook binnen mijn trainingen, gewoon omdat het kan.

Ook maak ik graag lange wandelingen over de dijk en langs de Maas. Met ons gezin zijn we vaak onderweg, lekker in beweging in binnen- en buitenland. Tijdens de zonvakanties duik ik graag met manlief in de onderwaterwereld.

[gva_block_heading title=”Als je meer wilt weten, dan zijn hier dingen die je niet over mij weet…” style=”style-2″ align=”align-left”]

Ik ben gek op mijn familie. 

Mijn familie en mijn beste vrienden zijn mijn fundament. Ik heb een sterke band met mijn twee broers. We vormen een drieling waardoor samenwerken en samen delen er met de paplepel is ingegoten. Hierdoor heb ik lang gedacht dat ik niet alleen kon zijn. Maar inmiddels is me-time een must en roep ik mezelf regelmatig op het matje voor yoga en meditatie.

In 2012 ben ik boven de Zambezi rivier van een brug gesprongen, met zijn 111 meter is dit één van de diepste sprongen van de wereld. Mijn grootste drijfveer om te springen was dat ik niet jaloers wilde zijn op het stoere verhaal dat mijn man iedere verjaardag zou gaan afsteken over zijn sprong en dat ik dan denk: ‘Had ik maar…’

Dus Hoppa, gewoon doen!

Is het tijd? Tijd dat ook jij vertrouwen krijgt in jouw geld, cijfers en winst? Zodat jij op een ontspannen manier gezonde geldkeuzes kunt maken. Mijn belofte aan jou is, inzicht, vertrouwen en winst met uitzicht op een geweldige toekomst.

Neem contact op! Of laat je e-mailadres achter voor mijn updates. Want mochten we matchen dan zorgen we er samen voor dat jij, net als ik, verliefd wordt op winst!